VIDEO Arsenali staar alistas teda pesapallikurikaga röövima tulnud pätid

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Gabriel (punases särgis).
Gabriel (punases särgis). Foto: IAN KINGTON

Arsenali kaitsja Gabriel tõestas nädalavahetusel, et ta pole mingi papist poiss, kui astus vastu teda pesapallikurikaga röövima tulnud pättidele.

Kaks kurikaela jälitasid Gabrieli ja tema sõpra Rodrigo Tavarest vutitähe koju, kus seejärel neile turja lendasid. Kurikaga relvastatud röövijad nõudsid autost välja astunud Gabrielilt tema 50 000 eurot maksva Mercedese maasturi võtmeid, telefoni ja käekella.  

Olukord näiski sulidele meelejärgi minevat, kuid millegipärast otsustas üks röövlitest, Abderaham Muse, seejärel Gabrielile kurikaga kallale minna. See otsus pöördus aga kohe tema vastu, kuna brasiillanegi lasi selle peale rusikad käiku, lõi röövlit korduvalt näkku ning haaras tagatipuks kurikaelalt ka kurika. 

26-aastasel Muse'il ja ta sulisemul õnnestus seejärel küll sündmuspaigalt põgeneda, kuid politseil õnnestus sündmuspaigale jäänud mütsilt saadud DNA abil tema isik ikkagi kindlaks teha ning hiljem ka kinni pidada.

Kuna noormehel oli ka varasem kuriteoregister, mis ulatus koguni 2009. aastasse, mil ta jäi vahele ebaseadusliku relva omamisega, mõisteti Muse eelmisel kuul toimunud kohtuistungil viieks aastaks trellide taha. Selle kohtuistungi käigus jõudsid avalikkuse ette ka teatud videokaadrid röövimisest.

Tegemist pole esimese korraga, kui Arsenali mängumehed on kurikaeladele vastu hakanud. 2019. aastal üritasid sulid rünnata Mesüt Özili ja Sead Kolasinaci, kuid Saksamaal sündinud bosnialane astus relvastatud röövlitele vastu.  Kui poolkaitsja suutis pätid esimese hooga eemale peletada, algas tagaajamine, kuni jalgpallurid pääsesid kohalikku Türgi restorani.

30-aastane Ashley Smith ja 26-aastane Jordan Northover tunnistasid hiljem ennast mõlemad ka kohtus süüdi ning nad saadeti pikemaks ajaks trellide taha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles