VIDEO Skandaal! Euroliiga staar ründas sotsiaalmeedias Euroopa kuulsaimat kohtunikku: kus viga oli? Mind taheti lihtsalt mängust välja saada! (2)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Shane Larkin palliga.
Shane Larkin palliga. Foto: euroleague.net

Korvpalli Euroliiga eelmise hooaja finaali kordusetendus Istanbuli Anadolu Efesi ja Barcelona vahel läks tuliseks. Katel kees veel ka tunde pärast mängu. 

Pingelise lahingu võitis eile õhtul lisaajal napilt 95:93 võõral väljakul mänginud Barcelona. Efes pidi viimased 2.45 mängima peatreenerita, sest kohtunike peale ärritunud Ergin Ataman saadeti kahe järjestikuse tehnilise veaga platsilt minema.

Lisaks vaatasid otsustavaid hetki kõrvalt mõlema tiimi ühed suuremad staarid. Esmalt sai viienda vea Barcelona ääremängija Nikola Mirotic, kui lisaaega oli mängitud 1.01. Vaid 15 sekundit hiljem tabas sama saatus Efesi tagamees Shane Larkinit. Neist viimane polnud kohtunike otsusega aga absoluutselt rahul. 

Larkin näitas pahameelt juba platsil, kuid võimendas arvamust veelgi kohtumise järel. Kogenud mängumees tegi Instagramis postituse, kus ta vea vilistanud, Euroopa kõige tunnustatumat kohtunikku Luigi Lamonicat siunas. 

«Ma ei tule kunagi selliste asjade pärast Instagrami, aga see on pullikaka. Uskumatu. Mind vilistati niimoodi mängust välja. Vaadake klippi ja öelge, kus viga oli,» kirjutas Larkin story's avaldatud video kõrval. 

Ta jätkas: «Mehel oli käsi püsti juba enne, kui midagi juhtus. Ta tahtis lihtsalt seda s**ta vilistada. Palun öelge, kus viga oli. Teise tiimi staar oli juba vigadega audis, sellepärast taheti mind ka mängust välja saada.

Palju õnne Barcelonale raske võidu eest. Ma ei võta nende võistkonnalt ega mängijatelt midagi ära. Nad teenisid võidu välja. Aga see vile oli paganama pullikaka.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles