NFLi mängumees tegi traagilise avarii, kõrvalistmel olnud tüdruksõber hukkus

Postimees Sport
Copy
Deshazor Everett.
Deshazor Everett. Foto: Patrick Smith

Washingtoni jalgpalliklubi mängija Deshazor Everett kihutas jõululaupäeval oma sportauto Nissan GT-R-iga vastu puud, õnnetuses hukkus kõrvalistmel viibinud sportlase 29-aastane tüdruksõber.

Virginia osariigi võimud pole juhtunu osas veel üksikasju avaldanud, kuid USA meedia väitel oli roolis viibinud Everett kaine.

Nii Ameerika jalgpallur kui ka kõrvalistmel viibinud 29-aastane Olivia S. Peters viidi sündmuspaigalt haiglasse, kus parameedikutel tuli naine aga surnuks kuulutada. Everetti vigastused on samuti tõsised, kuid mitte eluohtlikud. 

Mehe leivaisa, Washingtoni jalgpalliklubi, saatis reedel välja ka ametliku teate, kus avaldasid hukkunu lähedastele kaastunnet. 

«Meie mõtted ja palved on praegu kõigi nendega, keda see tragöödia puudutas. Meie meeskond on liiga juhtkonda sündmustest teavitanud ning teeme kohalike võimudega igakülgset koostööd,» lisati teates.

Everett on juba teine NFLi mängija, kes on viimase kuu aja jooksul surmakutsariks kehastunud. Detsembri alguses kihutas Las Vegas Raidersi mängumees Henry Ruggs III purjuspäi otsa vastu sõitnud masinale, tappes tolle juhi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles