Kisub jälle jamaks! Ligi pooled Euroliiga kohtumisest jäävad sel nädalal ära

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Neljapäeval madistanud Madridi Real (valges) ja Moskva CSKA peavad sel nädalal jääma platsi kõrvale.
Neljapäeval madistanud Madridi Real (valges) ja Moskva CSKA peavad sel nädalal jääma platsi kõrvale. Foto: Juan Carlos GarcíA Mate/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Ei tea juba mitmendat korda halvab koroonaviirus spordielu. Mitmed selle nädala korvpalli Euroliiga kohtumised lükatakse teadmata ajaks edasi.

Kui maailma eri paigus on kuri viirus juba mõnda aega segadust külvanud, siis Euroliiga oli pääsenud suuremate kadudeta. Eelmisel nädalal jäi ära Milano Armani ja Kaunase Žalgrise kohtumine, kuid ülejäänud 17. vooru matšid toimusid. Tõsi, ohumärgid olid õhus. 

Sel nädalal ongi tõsine jama käes. Kolmapäeval ja neljapäeval pidanuks toimuma kõik üheksa 18. ringi lahingut, ent juba teisipäevaks oli kavast maas kolm: Istanbuli Fenerbahce – Madridi Real, Piraeuse Olympiacos – Moskva CSKA ja Milano Armani – Berliini Alba.

Eile hilisõhtul saabus veel värske teade, et ka Lyon-Villeurbanne'i ASVELi ja Müncheni Bayerni vaheline kohtumine lükkub edasi. Aga ka see ei pruugi jääda viimaseks sääraseks uudiseks, sest viiruseuss on samuti sees Ateena Panathinaikoses ja Barcelonas.

Praeguse seisuga peaks täna toimuma vaid Monaco ja Tel Avivi Maccabi mäng. Neljapäevaks on kavva jäänud Kaasani Unics – Anadolu Efes, Belgradi Crvena Zvezda – Peterburi Zenit, Panathinaikos – Kaunase Žalgiris ning Vitoria Baskonia – Barcelona.

Euroliiga reeglite järgi on mängu võimalik edasi lükata kuni kolm korda, kui selle saab hiljem vabade kuupäevade olemasolul järele pidada. Kohtumise läbiviimiseks on tarvis kokku saada vähemalt kaheksa mängijat. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles