M-Spordi pealik kritiseeris Fourmaux'd: vajame tulemusi, mitte uisapäisa tegutsemist

Henry Lääne
, Sporditoimetuse juht
Copy
Adrien Fourmaux.
Adrien Fourmaux. Foto: Francois Flamand/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Prantsusmaa rallisõitja Adrien Fourmaux (M-Sport) tegi täna Monte Carlo MM-rallil nii raske avarii, et tema hooaja avaetapil rajale ei naase.

Seda kinnitas M-Sport ralliportaalile DirtFish. «See oli suur avarii,» sõnas võistkonna pealik Richard Millener. «Nägime piltidelt, et turvapuur on viga saanud.»

Milleneri sõnul on asjade selline kulgemine mõistagi pettumus. «Adrienil pole vaja kuulda minu sõnu, et mõista, kuidas me täna juhtunusse suhtume.»

Muide, tiimipealik kritiseeris Fourmaux'd. «Ta peab aru saama, et mõnikord on meil vaja rahulikku lähenemist sõidule, mitte maksimaalset kiirust rallil, kus sul pole tohutult kogemusi. Me vajame tulemusi.

Andsime Adrieni Montes üles võistkondlike punktide saamiseks, aga enam teda pole. Okei, meil on kaks punktisõitjat (Sebastien Loeb ja Craig Breen – toim.) veel ning nii ehk naa saavad punkte kaks paremat kolmest, kuid Fourmaux' tõttu on meie valikud piiratud.»

Millener kinnitas, et Fourmaux ja tema kaardilugeja Alexandre Coria jäävad auto juurde, kuniks meeskond nendeni jõuab. Inglane avaldas lootust, neil pole auto kuristikust väljasaamiseks vaja kraanat. «Arvame, et seal all on tee,» kostis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles