Maailma esireket Azarenka loobus vigastuse tõttu Dubai turniirist

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viktoria Azarenka
Viktoria Azarenka Foto: SCANPIX

Naiste tennise maailma esireket Viktoria Azarenka loobus pahkluuvigastuse tõttu sel nädalal Dubais peetavast turniirist.

22-aastane valgevenelanna selgitas, et kavatseb paar päeva puhata, lootuses, et selle ajaga läheb ka jalg paremaks, vahendab AP.

«Mõistagi olen väga pettunud, aga elu on selline. Pean nüüd jalga ravima,» sõnas sel hooajal 17 järjestikust matši võitnud Azarenka. «Puhkan paar päeva ja loodetavasti on siis seis juba parem.»

Azarenka pidanuks tänases avaringi mängus kohtuma sakslanna Julia Görgesiga.

Sel hooajal Sydneys, Austraalia lahtistel ja Dohas võidutsenud Azarenka vigastas jalga eelmisel nädalal Doha turniiri poolfinaalis, kuid suutis vigastusest hoolimata finaalis 6:1, 6:2 Samantha Stosuri alistada.

Vigastuse või terviseprobleemide tõttu loobusid Dubai turniirist ka mullune Wimbledoni võitja Petra Kvitova (WTA 3.), eelmisel aastal Prantsusmaa lahtised võitnud Na Li (WTA 9.) ja venelanna Vera Zvonarjova (WTA 8.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles