GALERII Suurüllatuse sepistanud Pärnu Sadam purustas täismaja kaasaelamisel Kalev/Cramo

Toimetas Karl Juhkami
Copy

Paf Eesti-Läti korvpalliliiga mullusel meistril BC Kalev/Cramol ei õnnestu tänavu oma tiitlit kaitsta, sest meie esiklubi jäi ühisliiga veerandfinaalis mängudega 0:2 alla Pärnu Sadamale.  

Neli päeva tagasi kodusaalis 60:67 suvepealinlastele alla jäänud Kalev/Cramo sõitis täna Pärnusse veidi tugevama rivistusega, nimelt oli laatsaretist saadud tagasi mängujuht Silas Melson. 

Esmapilgul näis, et see tagaliini täiendus võimaldabki Kalevil enda täit potentsiaali realiseerida ning avaveerand kuulus neile 15:13. Teisel veerandajal hakkasid aga täismaja toetust nautinud pärnakate visked paremini kukkuma ja poolajale mindi juba nende 36:34 eduseisus.

Kolmandal veerandajal lagunes Kalev/Cramo mäng täielikult, visati kõigest kuus punkti ning kaotusnumbrid kärisesid 40:54 peale. Pärnakad ei lasknud jalga sirgeks ka viimasel neljandikul ning võitsid kohtumise lõpuks 76:57. 

Pärnu mänguvankrit vedas nende mängujuht Alterique Gilbert, kelle arvele kogunes lõpuks 18 punkti. Robert Valge toetas teda 13 ja Troy Marshall Barnies 12 silmaga. Kalev/Cramo leeris jõudsid ainsana kahekohalise punktisummani Kregor Hermet ja Kristjan Kitsing, kes viskasid vastavalt 13 ja 12 silma. STATISTIKA

Nõnda edenes Pärnu Sadam järgmise nädala lõpus Riias toimuvale finaalturniirile, kus neile astub vastu kas BK Ventspils või KK Viimsi/Sportland.

Juba varem oli final four'ile koha kindlustanud põhiturniiri võitja Riia VEF, kes sai endale täna vastaseks BK Ogre. 

Avamängus 89:77 TalTechist üle olnud lätlased panid täna kodusaalis vastased paika veelgi kindlamalt. Ogre võidunumbrid olid 85:69.

Võitjate leeris viskasid Matas Jucikas ja Rihards Zebergs 13 punkti, kaotajate resultatiivseimad olid Oliver Metsalu 17 ja Indrek Kajupank 16 punktiga. STATISTIKA

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles