Madridi Reali fänn, kes lahkus enneaegselt staadionilt: esitan kaebuse, sest mind ei lubatud tagasi

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Madridi Reali fännid.
Madridi Reali fännid. Foto: JAVIER SORIANO/AFP/Scanpix

Nii mõnigi Madridi Reali poolehoidja andis poolfinaali korduskohtumises Manchester Cityga alla ning lahkus staadionilt enneaegselt. Karistuseks jäid nad ilma ilmselt elu ägedaimast vutielamusest.

Kui Madridi Reali ja Manchester City poolfinaali korduskohtumist oli mängitud 90 minutit, vajas Real mängu päästmiseks kahte väravat. Vahetusest sekkunud Rodrygo suutiski kahe minutiga lüüa kaks tabamust ning kohtumine läks lisaajale, kus Karim Benzema Reali juba finaali viis.

Üks õige fänn mõistagi enne lõpuvilet staadionilt ei lahku, kuid alati leidub ka vastupidiseid näiteid. Nii oli ka sel korral. Kusjuures lisaajaks neid tagasi tribüünile ei lubatud. 

«Lahkusin oma istekohalt kaks minutit enne 90. minuti täitumist. Arvasin, et me ei saa edasi,» rääkis üks Reali fänn Hispaania meediale.

«Kui staadionilt lahkusin, kuulsin väravat. Proovisin tagasi sisse pääseda, aga turvamees ei lubanud. Ma olen 24 aastat olnud hooajapileti omanik. Mulle anti mõista, et igal pool on kirjas: kui lahkud staadionilt, siis tagasi sisse ei saa. Mina ei ole ühtegi sellist silti näinud. Ja sellepärast jäi ma ilma hooaja parimast mängust. Kaeban sellest klubile!» jätkas ahastuses fänn.

Video Madridi Reali fännidest, kes klubi suurest tagasitulekust ilma jäid:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles