VIDEO Warriors alistas spetsiifilise mänguplaani toel Mavericksi

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Luka Doncic ja Stephen Curry.
Luka Doncic ja Stephen Curry. Foto: Jed Jacobsohn/AP/SCANPIX

Korvpalliliiga NBA läänekonverentsi finaalseeria esimeses mängus alistas Golden State Warriors kodusaalis 112:87 Dallas Mavericksi.

Warriorsi liidriks keriks 21 punkti ja 12 lauapalli kogunud Stephen Curry. Jordan Poole ja Andrew Wiggins panustasid mõlemad 19 silmaga.

Mavericksi parim oli 20 punkti visanud Luka Doncic. Spencer Dinwiddie sai kirja 17 ja Jalen Brunson 14 punkti.

«Tegime seda, mida tegema pidime – kaitsesime koduväljaku eelist ja võitsime avalahingu. Meil oli spetsiifiline mänguplaan, mille suures osas täitsime,» lausus Curry.

Mõistagi nägi osa mänguplaanist ette Mavericksi staari Doncici peatamise. Selle töö võttis endale peale Wiggins ning sai sellega ka hakkama, sest sloveen tabas 18 väljakult sooritatud viskest kuus, neist kolm olid kolmesed.

«Wiggins oli fantastiline. Doncicit on väga keeruline katta. Palusime Wigginsil teda hakkida ja tal kogu aeg küljes püsida. Ta sai suurepäraselt hakkama,» lausus Warriorsi peatreener Steve Kerr.

Olgu lisatud, et Doncisi keskmine punktiskoor play-off'i avaseerias Utah Jazzi vastu oli 29 ja läänekonverentsi poolfinaalis Phoenix Sunsi vastu 32,6 punkti.

Nelja võiduni peetava seeria järgmine kohtumine peetakse reedel taaskord Warriorsi koduväljakul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles