Salah andis tuleviku kohta olulise vihje

Postimees Sport
Copy
Mohamed Salah.
Mohamed Salah. Foto: imago/Colorsport/Scanpix

Liverpooli tähtründaja Mohamed Salah vandus vaid mõni päev enne Meistrite liiga finaali selget pühendumust oma pikaajalisele koduklubile. Kuigi tema leping kehtib veel aasta, on Egiptuse koondise kapteni ümber lahvatanud jutud, nagu ta võiks juba sel suvel klubi vahetada. Nüüd kinnitas Salah, et selliseid mõtteid tal pole.

«Jään kindlasti järgmiseks hooajaks,» ütles Salah kolmapäeval pressikonverentsil enne laupäevast Meistrite liiga finaali Pariisis. Küll aga ei tahtnud ta enne tähtsat mängu Madridi Realiga avaldada, kas on valmis Liverpooliga ka oma lepingut juba sel suvel pikendama.

«Ma tahan Hendot (Liverpooli kapten Jordan Henderson – toim) karikaga näha ja siis loodetavasti annab ta selle ka mulle,» ütles Salah, kes võitis Liverpooliga 2019. aastal Meistrite liiga ning 2018. aastal pidi suures finaalis tunnistama Reali paremust.

«Olen väga motiveeritud. Minu motivatsioon on enneolematu, eriti arvestades, mis eelmisel korral juhtus,» vihjas Salah nelja aasta tagusele Meistrite liiga finaalile Realiga. «Pärast pühapäeval toimunut on kõik siin motiveeritud. Me võitleme võidu nimel ja kõik ootavad seda,» lisas Salah.

Ta viitas pühapäeval toimunud Inglismaa meistriliiga viimasele voorule, kus Liverpool küll võitis, aga pidi kokkuvõttes tunnistama meistritiitli võitnud Manchester City ühepunktilist paremust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles