Tippklubist lahkuda sooviv jalgpallitäht sai meeletult tapmisähvardusi

Karl-Joosep Küngas
Copy
Robert Lewandowski.
Robert Lewandowski. Foto: SVEN HOPPE/SCANPIX

Sel suvel on üleminekusaagasse sattunud Robert Lewandowski, kes andis avalikult teda, et ei soovi enam Müncheni Bayernis karjääri jätkata. Poola jalgpallitäht sai veebis palju tapmisähvardusi ning seetõttu reisis ta tagasi Saksamaale perekonnata.

Lewandowski andis juba kevadel Bayernile mõista, et ei soovi enam Saksamaal karjääri jätkata. Ta sõlmis juba eeltehingu ka Hispaania jalgpallihiiu FC Barcelonaga, ent klubid pole omavahel üleminekusummas kokkuleppele jõudnud.

Selleks, et Lewandowski ei rikuks enda praeguses lepingus olevaid klausleid, siis tuli tal naasta Bayerni treeningkeskusesse. Täna saabus poolakas Säbener Straße teeningkeskusesse, et läbida koormus- ja tervisetestid.

Küll aga polnud Lewandowskiga Saksamaal kaasas tema perekonda. Poola koondislane avaldas, et ei soovinud pärast tapmisähvardusi enda abikaasat ja lapsi Saksamaale enam võtta.

Lewandowski loodab siiski peagi Bayerniga lõpparve teha. Väidetavalt on Barcelona valmistamas ette ka viimast pakkumist Lewandowski üleminekuks ning see peaks olema Bayerni jaoks rahuldav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles