Evans esikoha heitlusest Rovanperäga: kui ma nüüd välja sõidan, siis näen päris rumal välja

Karl Mihkel Eller
Copy
Elfyn Evans.
Elfyn Evans. Foto: Postimees/Scanpix Baltics

Toyota piloot Elfyn Evans hoiab hetkel Rally Estonial kindlalt teist positsiooni, kuid esikohal paiknev tiimikaaslane Kalle Rovanperä jääb juba poole minuti kaugusele.

Evansi sõnul ei hoidnud nad täna midagi tagasi ja surusid täiega.

«Me surusime küll, aga Kalle oli kiirem. See on karm tõde. Tal oli väga tugev päev. Me sõitsime ka hästi, kuid ta oli meist lihtsalt sammu ees,» tunnistas waleslane.

Toyota piloodilt küsiti ka seda, kuidas ta vaimselt sellega toime tuleb, et kuigi kõik töötab, on üks mees, kes sõidab veel sama masinaga, temast peajagu üle.  

«Sellega tuleb leppida. Me sõitsime hästi, kuid võib-olla oleks võinud mõnes kohas natuke rohkem riske võtta. Rütm on hea olnud ja me ei sõida kindlasti halvasti. Auto seaded on loomulikult teistsugused. Kallel on natuke teine sõidustiil. Me üritame teineteiselt alati midagi õppida, aga see ei käi nii kiiresti,» rääkis Evans.

Evansi sõnul ei kavatse ta Rovanperät püüdes üle piiri minna, sest tuleb mõelda ka tiimi peale.

«Alati tuleb meeskonna peale ka mõelda. Meil on ikkagi kaksikjuhtimine ja seda oleks päris valus kaotada. Kui ma praegu teda püüdes välja sõidan, siis ma näen päris rumal välja. Seega täiesti hulluks ei tasu ka minna,» sõnas autoralli MM-sarjas alles kuuendat positsiooni hoidev mees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles