Kaia Kanepi: kaotus ei kurvasta mind, parem kaotada finaalis kui esimeses ringis! (1)

Toimetas Ville Arike
Copy
Kaia Kanepi (paremal) ja Citi Openi võitja Ljudmila Samsonova.
Kaia Kanepi (paremal) ja Citi Openi võitja Ljudmila Samsonova. Foto: Kyle Gustafson/ZUMA Press Wire/Scanpix

Eile hilisõhtul peetud Washingtoni tenniseturniiri finaalis pidi Kaia Kanepi tunnistama kolmesetilises mängus küll venelanna Ljudmila Samsonova paremust, kuid see ei kurvastanud teda.

«Tegemist oli suurepärase nädalaga! Nautisin siin kõike, eriti publiku toetust,» kiitis Kanepi auhinnatseremoonial.

Hiljem küsiti Kanepilt, kas ta pole esikohast ilmajäämise üle kurb? «Ei, kaotus ei kurvasta. Ma olen selle nädala üle väga õnnelik! Parem kaotada finaalis kui esimeses ringis. (Naerab.) Seetõttu hindan nädalat väga heaks. Samuti on tore asjaolu, et sain enne USA lahtisi siin häid mänge,» vahendas Kanepi kommentaari portaal tennisnow.com.

Tulemusega 4:6, 6:3,6:3 võidu saanud Samsonova lausus pressikonverentsil, et pidas finaalis turniiri raskeima mängu. «Kaia mängis suurepäraselt, ta servis nii hästi! Mul oli probleeme servi vastuvõtul. Tegemist oli vaimses plaanis raske mänguga ning seetõttu on mul eriti hea meel, et leidsin probleemidele lahendused,» rääkis Samsonova.

Kanepilt uuriti, et kui tähtis on talle asjaolu, kui ta saab USA lahtistel asetuse? «Mitte eriti, sest enamikul kordadel, mil olen jõudnud veerandfinaali, olen olnud asetamata,» pidas Kanepi silmas varasemaid suure slämmi turniire.

«Ka asetamata mängijad on väga heal tasemel, nii et suurt vahet pole. Mängud tulevad igal juhul rasked, sa lihtsalt ei satu esimeses ringis kokku asetatud mängijaga,» lisas Kanepi muheldes.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles