Kriisa nimetati EMil muljet avaldanud mängijate hulka

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Kerr Kriisa.
Kerr Kriisa. Foto: Tairo Lutter

Korvpalliportaal Eurohoops koostas nimekirja EM-finaalturniiril silma paistnud, kuid alagruppi pidama jäänud mängijatest.

Nimekirja kuulub kaheksa korvpallurit ning eestlastest tõsteti esile 21-aastast mängujuhti Kerr Kriisat. «Eesti saabus Milanosse väga väikese lootusega C-alagrupist edasi pääseda, kuid imelised fännid ergutasid meeskonda kuni viimase minutini. Pärast kahte mõru ja raskesti seeditavat kaotust Ukrainale (73:74) ja Horvaatiale (70:73) jäid nad Berliini lennukist maha, kuid väljakult paistis rohkelt talente.

Eriti avaldas muljet Kerr Kriisa. 21-aastane mängujuht, kes debüteeris Sarunas Jasikevicius käe all Kaunase Žalgirise särgis Euroliigas tuli EMile hea hooaja pealt Arizona Wildcatsi särgis. Ta seadis oma esimesel EM-finaalturniiril lati kõrgele – 10,8 punkti ja 5,8 söötu mängu kohta. Enamik söötudest läksid Maik-Kalev Kotsari suunas,» kirjutas portaal.

Kes siis veel kõnealusesse nimekirja mahtusid? Bulgaariast märgiti ära Sasha Vezenkov ja Dee Bost, Gruusiast Sandro Mamukelashvili, Bosniast Jusuf Nurkic ja Dzanan Musa, Iisraelist Deni Avdija ning Hollandist Worthy De Jong.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles