Keda või mida uskuda? M-Spordi tiimiboss külvas taas segadust

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Craig Breen Kataloonia rallil.
Craig Breen Kataloonia rallil. Foto: Pau Barrena/AFP/Scanpic

Nädal enne tänavuse autoralli MM-sarja hooaja lõppu on endiselt õhtus palju küsimärke. Peamine: mis saab tulevast aastast?

Kuigi 2023. aasta koputab juba uksele, on sõitjateturul endiselt palju lahtisi otsi. Kui DirtFish ja it.motorsport.com said paar päeva tagasi kahepeale justkui Ott Tänakuta jäänud Hyundai rivistuse paika, siis tiimid seda ametlikult ei kinnita.

Eelkõige puudutab see Craig Breeni. Ajakirjanik Giacomo Rauli kirjutas üsna kindlalt, et tänavu Fordiga kihutanud iirlane taasliitub Hyundaiga. M-Spordi tiimipealik Rich Millener lükkas need jutud aga esialgu ümber.

«Praegu ei plaani mingeid muudatusi,» ütles britt Iltalehtile. «Breenil on tulevaks hooajaks leping olemas, me ei kavatse seda muuta. Teame, milleks ta on võimeline. Tänavu pole kahjuks õnnestunud enda taset välja sõita.»

Hooaeg lõppeb nädala pärast Jaapanis. «Viimased rallid on raskelt läinud. Loodetavasti suudab ta viimasel etapil pingevabalt sõita ja hea tulemuse teha,» lisas Millener.

M-Spordi esinumber Breen hoiab MMi üldarvestuses 79 punktiga alles seitsmendat kohta. Üldvõidu ammu kindlustanud Kalle Rovaperäst lahutab 176 silma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles