Kalev astus ühe jalaga teisele etapile, peatreener Rannula jäi esimese 35 minutiga väga rahule

Ville Arike
, reporter
Copy
Kalevi tsenter Martinš Meiers (vasakul) tegi hea partii, kogudes 18 punkti ja 7 lauapalli. Pildil püüab ta üle mängida Budivelnõki korvpallurit Vjatšeslav Bobrovi.
Kalevi tsenter Martinš Meiers (vasakul) tegi hea partii, kogudes 18 punkti ja 7 lauapalli. Pildil püüab ta üle mängida Budivelnõki korvpallurit Vjatšeslav Bobrovi. Foto: Madis Veltman

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna hea vorm püsib, FIBA Europe Cupi alagrupi liidrite mängus alistati kodusaalis Kiievi Budivelnõk 75:66. Selle võiduga astuti suur samm alagrupist edasi pääsemise suunas, peatreener Heiko Rannula jäi esimese 35 minutiga eriti rahule.

Kalevile tõid võidu suurepärased teine ja kolmas veerandaeg, mis võideti koondskooriga 50:26, viimase perioodi eel tehti sisse 21-punktiline vahe. Peaaegu terve mängu jooksul näidati suurepärast kaitsetööd, sest veel viis minutit enne lõppu juhiti suisa 71:47.

Paljukordsel Eesti meisterklubil on käsil tõelised Ukraina päevad, sest laupäeval kohtuti Eesti-Läti liigas liidri BC Prometeiga ning suurepärases stiilis mängides saadi võit 94:80. Erinevalt tollest mängust läks täna käivitumisega kauem aega. Mängitud oli üle kuue minuti ja Kalevi kontos oli ainult kuus punkti. Liiga pikalt ette vastast siiski ei lastud ning avaveerand lõppes 13:16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles