Ogier ei välistanud, et naaseb kunagi täiskohaga WRCsse

Christopher Krutto
Copy
Sebastien Ogier.
Sebastien Ogier. Foto: MEGA/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Kaheksakordne autoralli maailmameister Sebastien Ogier kinnitas taaskord, et ei ole hetkeseisuga lähiaastatel täiskohaga MM-sarja naasmas, kuid lõplikult seda ei välistanud.

Ogier osaleb tuleval hooajal Toyota ridades taas osalise programmiga, kuid pole seni kordagi öelnud, et tema otsus täiskohaga sõitmisest loobuda oleks lõplik. Nüüd selgitas Ogier, miks ta ei ole lõplikult täiskohaga sõitjakarjäärile ust sulgenud.

«Prantsusmaal on meil ütlus, et sa ei tohiks iial öelda iial. See oli ilmselt viga, et ma ütlesin seda nii, sest pärast seda läksid kohe kuulujutud lendu, et ma tulen tagasi täiskohaga,» kirjeldas Ogier Rallit.fi vahendusel seda, et ta pole lõplikult tõmmanud joont alla täiskohaga naasmisele.

«Tõde on see, et mul pole sellist plaani. Olen palju kordi öelnud tänavu, et ma naudin seda programmi, mida sain teha,» lisas ta.

«Mul on olnud võimalus sõita osal rallidel ja lõbutseda, aga olen endiselt konkurentsivõimeline. See on väga tähtis minu ja kindlasti ka tiimi jaoks. Vastasel juhul nad ilmselt poleks mulle võimalust andnud,» jätkas ta.

Järgmisel kuul 39-aastaseks saav Ogier ei taha siiski lubada, et ei tee kunagi WRC-sarjas kaasa täishooaega. «Sa ei saa kunagi olla kindel, mis tulevikus ja elus üldiselt juhtub. Seetõttu ei taha ma 100 protsenti kinnitada, et kunagi täishooaega ei tee. Samas ei ole mul praegu kuklas sellist mõtet,» lõpetas prantslane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles