MMi staadionil kõrgelt kukkunud turvamees on kriitilises seisundis

Toimetas Ville Arike
Copy
Lusaili staadion, kus intsident juhtus.
Lusaili staadion, kus intsident juhtus. Foto: Abir Sultan/epa/Scanpix

Kataris peetaval jalgpalli MMil toimus taas intsident, mõne päeva eest kukkus Lusaili staadionil alla üks turvamees, kes on intensiivravis kriitilises seisus.

Uudise avaldanud väljaande The Guardian allikas teatas, et kukkumine toimus öösel kella kahe paiku «märkimisväärselt kõrguselt» pärast reedel peetud veerandfinaalmängu Argentina ja Hollandi vahel.

Kukkumise täpsemad asjaolud ei ole teada, kuid juhtunut pealt näinud fänni sõnul kukkus turvamees staadioni 30. värava lähedale maapinnale. Arvatakse, et temagi on mõnest teisest riigist pärit tööline.

Korralduskomitee teatel oli kukkunu staadioni turvamees, kes viidi Hamadi haiglasse. Ta on stabiilses, kuid kriitilises seisundis. «Oleme mõtetes tema ja tema perekonnaga, soovime talle kiiret paranemist. Korraldajariik viib läbi kukkumiseni viinud asjaolude kiire uurimise. Ta saab arstide hoole all viibides jätkuvalt täit palka,» teatati avalduses.

Väidetavalt oli mõni tund varem samal staadionil mängu kajastanud USA ajakirjaniku Grant Wahli süda seiskunud. Wahl suri veidi hiljem haiglas.

Veel mõni päev varem oli surnud üks Filipiinidelt pärit, Saudi Araabia koondise treeningukeskuses töötanud mees, kes kukkus peaga vastu betooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles