Karol Mets siirdus Šveitsi meisterklubist Saksamaa esiliigasse

Toimetas Ville Arike
Copy
Karol Mets FC St. Pauli vormis.
Karol Mets FC St. Pauli vormis. Foto: Instagram / FC St. Pauli

Eesti jalgpallikoondise tugisambaid Karol Mets siirdus Šveitsist laenulepingu alusel Saksamaa esiliigas mängivasse Hamburgi St. Pauli klubisse.

Mets liitus Žürichiga kaks päeva varem kui aasta tagasi ning krooniti selle koosseisus Šveitsi meistriks. Uus hooaeg ei sujunud sama hästi, 16 vooru järel asub Zürich 12 punktiga viimasel kohal.

St. Pauli meeskonnas on kolm keskkaitsjat vigastatud, sellele positsioonile otsiti täiendust ning kokkuleppele jõuti Zürichi ja Metsaga. Praegu sõlmiti laenuleping, kuid St. Paulil on pärast hooaja lõppu õigus soetada Metsa mängijaõigused endale.

2. Bundesligas asub St. Pauli 18 meeskonna seas esimese ringi järel tagantpoolt neljandal kohal. 17 mängust on kogutud sama palju punkte, Bielefeldi Arminia ja Magdeburgiga jagatakse 15.-17. kohta. Viimasel kohal asuval Sandhausenil on vaid punkt vähem.

Tegemist on seitsmenda välisriigiga, kus Mets mängima hakkab. Enne Zürichit teenis ta leiba Bulgaarias (Sofia CSKA), Saudi Araabias (Al-Ettifaq), Rootsis (Stockholmi AIK), Hollandis (NAC Breda) ja Norras (Stavangeri Viking).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles