Kaia Kanepi uudsest olukorrast: olin juba valmis siit lahkuma (1)

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: EPA/MATT TURNER/SCANPIX

Austraalias Adelaide'i tenniseturniir avaringis kohaliku mängija Storm Hunteri (WTA 227.) 6:2, 6:2 alistanud Kaia Kanepi (WTA 32.) jäi oma sooritusega rahule.

«Täna oli ilmselt kõige parem mäng, mis ma siin mänginud olen. Need tingimused sobivad mulle. Polnud päikest, kuuma ega tuult – nagu sisetingimused. Üldiselt tuli kõik enam-vähem välja,» lausus Kanepi WTA pressiteenistuse vahendusel.

Kanepi pääses Adelaide'i turniiri põhitabelisse tegelikult õnneliku kaotajana, sest jäi kvalifikatsiooniturniiril alla Sorana Cirsteale. Ent kuna Irina-Camelia Begu vigastas küünarnukki, avanes eestlannale uus võimalus.

«See oli mulle väga üllatav, sest ma pole varem kunagi lucky loser olnud. Alguses oli ju seis, et ma ei saanud põhiturniirile, aga teisel päeval, kui mul juba trenn tehtud ja olin valmis Melbourne'i sõitma, selgus, et saan ikka mängima. Ma arvan, et see on huvitav kogemus,» kommenteeris Kanepi.

Intervjuu toimumise ajal oli õhus veel võimalus, et Kanepi läheb teises ringis vastamisi Kontaveidiga. Küsimusele, mis ta sellisest matšist arvaks, vastas Kanepi: «Ilmselt Eesti rahval on jälle põnevust palju, aga meile oleks see lihtsalt järjekordne mäng.»

Turniiri teises ringis tuleb Kanepil vastamisi minna hispaanlanna Paula Badosaga (WTA 11.), kes alistas 6:4, 6:3 Kontaveidi.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles