PM MONTES Tänaku ülemus: esimesed rallid tuleb ära kannatada, Toyota ja Hyundaiga on võimalik võidelda

Karl Mihkel Eller
, Monaco, Monte Carlo
Copy
Rich Millener jäi Ott Tänaku esitusega Monte Carlo rallil igati rahule. Kahe nädala pärast ootab aga ees uus väljakutse Rootsis. Hooaja ainsal talverallil on M-Spordil kasutada üks testipäev, millest tahetakse välja pigistada maksimum.
Rich Millener jäi Ott Tänaku esitusega Monte Carlo rallil igati rahule. Kahe nädala pärast ootab aga ees uus väljakutse Rootsis. Hooaja ainsal talverallil on M-Spordil kasutada üks testipäev, millest tahetakse välja pigistada maksimum. Foto: @World/M-Sport

M-Spordi tiimipealik Rich Millener jäi Ott Tänaku esitusega MM-ralli hooaja avaetapil igati rahule. Kuigi tema hinnangul võinuks punktikatsel teiseks jäänud eestlane selle ka võita, siis olulisem on vaadata suuremat pilti. Intervjuus Postimehele ütles ta, et järgmised rallid Rootsi lumel ja Mehhiko kruusal tuleb ära kannatada. Esimeselt kolmelt rallilt saadava informatsiooni pealt on võimalik ehitada korralik hooaeg.

Monte Carlos viienda koha saanud Tänak näitas viimasel Col de Turini katsel suurepärast minekut. Lõpuks kaotas ta punktikatse esikoha 0,577 sekundiga Kalle Rovanperäle (Toyota), kuid noppis teise tulemuse eest neli lisapunkti. Millener arvas, et tegelikult võinuks Tänak koos kaardilugeja Martin Järveojaga võtta ka viis punkti.

«Nägin punktikatsel ühte kurvi, kus Ott sõitis ikka päris külg ees. Ilmselt oli põhjuseks teel libedust tekitanud sool. Aga arvan, et kui ta poleks seal aega kaotanud, siis oleks ta katse võitnud. See on meeskonnale hea märk, sest kõik sõitjad surusid Power Stage’il kõvasti,» ütles Millener Postimehele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles