Eesti naiskorvpalluritel oli Euroopas võidukas nädal

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heila Rosenfeldt
Heila Rosenfeldt Foto: informationen-marburg.de

Euroopa liigades mängivatel Eesti naiskorvpalluritel oli edukas nädal.

Saksamaa meistriliigas mängiva Heila Rosenfeldti klubi BV Wolfbüttel Wildcats võitis vaid 2 punktiga Evo New Basket Oberhausenit 68:66. Rosenfeldt mängis 16 minutit ja viskas selle ajaga 9 punkti, võttis 2 lauapalli ja tegi 1 vaheltlõike. 

Prantsusmaa esiliigas BC Chartresi võistkonda kuuluv Jana Rannaveski ning La Couronne Basketi eest mängiv Laina Mesila-Kaarmanni koduklubid suurendasid nädalavahetusel samuti võidukontot. BC Chartres võitis Aubervilliers Avenir Basketballi 51:41 ja 12 võistkonnaga B alagrupis  asetsevad nad 7. kohal. La Couronne Basket sai võidu Stade Poitevin Basketballi üle 73:71. Nemad asuvad A alagrupi 10. kohal.

Prantsusmaa teises liigas palliva Katri Pesuri võistkond Ca Brive Correze Section Basket võitis Garnache’t 77:71. Pesuri klubi on hetkel oma alagrupis 2. kohal. 

Möödunud nädal oli edukas ka õdedele Bratkadele Inglismaal. Loughborough ülikooli Student Ridersid võitsid ülekaalukalt 2 kohtumist Hertfordshire Warriorsi vastu (70:31 ja 81:31). Mõlemas mängus oli üleplatsimängija Maaja Bratka. Eestlanna viskas esimeses mängus 22 ja teises lausa 30 punkti. Loughborough ülikool on hetkel 9 võistkonnaga A alagrupis 2. kohal. 

Hispaania tugevuselt teises liigas osalev Valeria Kast pidi kahjuks vastu võtma kaotuse. Tema koduklubi C.B.Arxil kaotas Codigalco Carmelitasele 67:56. Kastilt 10 punkti, 2 lauapalli, 2 resultatiivset söötu ja 2 blokeeritud viset. C.B Arxil asetseb A-alagrupis 14 võistkonna hulgas 10. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles