Ogier: ütlesin teistele, et kui nad jätkavad tasavägiselt, siis tahan tiitli eest heidelda

Christopher Krutto
Copy
Sebastien Ogier
Sebastien Ogier Foto: AFP/SCANPIX

Autoralli MM-sarja tänavuse hooaja üks põletavamaid küsimusi on see, kas kaheksakordne maailmameister Sébastien Ogier (Toyota) võib ikkagi minna üheksandat tiitlit jahtima. Nüüd lisas prantslane ise nendele juttudele õli tulle.

Ogier hoiab hooaja esimese nelja etapi järel MM-sarja üldarvestuses 69 punktiga esikohta. Sama palju silmi on kirjas ka tema tiimikaaslasel Elfyn Evansil, kuid Ogier juhib tänu sellele, et tal on tänavu ette näidata kaks võitu Evansi ühe vastu.

Asja teeb veel märgilisemaks see, et Ogier jättis hooaja teise etapi Rootsis üldse vahele.

Tiitlikonkurentsis on peale eelmainitud kahe sõitja veel kindlalt sees Toyota piloot Kalle Rovanperä (68 punkt), M-Spordi sõitja Ott Tänak (65) ja Hyundai pedaalitallaja Thierry Neuville (58).

Kuigi Ogier on varem korduvalt toonitanud, et ta ei kavatse tiitli peale heitlema minna ning järgmisel MM-rallil Portugalis teda ka ei näe, vihjas ta nüüd, et võib siiski oma planeeritud rallide arvu suurendada.

«On hea võimalus, et ma olen Sardiinias. Keenia? Mis edasi saab, on veel spekulatsioon. Ütlesin teistele, et kui nad jätkavad tasavägiselt, siis tahan olla hooaja lõpuks viies tiitli eest heitleja,» ütles Ogier Belgia rahvusringhäälingule RTBF.

«Rovanperä on tippkiiruses väga kiire, aga kõik on veel väga lahtine. Tiitliheitlus on ülimalt pingeline ja see on hea kõigile maailmas,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles