Latvala tõmbas Ogier’ ümber keerlevatele kuulujuttudele vee peale

Christopher Krutto
Copy
Jari-Matti Latvala (vasakul) ja Sebastien Ogier
Jari-Matti Latvala (vasakul) ja Sebastien Ogier Foto: /ZUMAPRESS.com/Scanpix

Toyota rallitiimi pealik Jari-Matti Latvala tõmbas vee peale lootustele, et kaheksakordne maailmameister Sébastien Ogier võiks minna tänavu sihtima üheksandat meistritiitlit.

Kuigi Ogier on praegu MM-sarja üldliider, mais toimuval Portugali rallil teda ei näe. Samuti ei tulnud ta starti Rootsi MM-etapil, kuid ometi räägitakse, et Ogier võiks minna üheksandat tiitlit püüdma. Nendele juttudele andis ta ka ise hoogu juurde.

Nüüd tõi Latvala rallifänne natuke maa peale. «Suure tõenäosusega sõidab ta järgmisena Sardiinias. Ülejäänud rallid on veel lahtised, aga talle meeldib väga asfalt, nii et ta loodab sõita uuel Kesk-Euroopa rallil,» ütles soomlasest tiimipealik Rallit.fi-le.

Lisaks kinnitas Latvala, et praegu kehtib Ogier’l enne hooaja algust paika pandud plaan. «Leppisime kokku, et ta sõidab umbes pool rallidest. Nüüd on ta sõitnud kolmel rallil, Sardiinia oleks juba neljas. See tähendab, et hooaja lõppu jääb tal umbes kolm võistlust,» seletas Ogier’ endine tiimikaaslane.

«Ta ei ole öelnud, et tahaks või vajaks rohkem MM-sarjas võistlemist. Vähemalt mulle ei ole ta seda öelnud. Nii et järgime ikka samu samme,» lisas Latvala.

Ogier juhib 69 punktiga autoralli MM-sarja. Sama palju silmi on koos ka tema tiimikaaslasel Elfyn Evansil. M-Sporti kuuluv Ott Tänak on 65 punktiga neljas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles