PSG legend Mbappéle: aeg on lahkuda

Tõnis Grepp
, Suvereporter
Copy
Kylian Mbappé
Kylian Mbappé Foto: AFP/SCANPIX

Prantsusmaa jalgpalliklubi PSG tähtmängija Kylian Mbappé on juba paar aastat olnud see, kelle kohta enim üleminekujutte räägitakse. Pariisi klubi legendi ja endise spordidirektori Leonardo Araújo arvates oleks staaril nüüd viimane aeg klubist lahkuda.

Mbappé on juba varem sel suvel öelnud, et ei kavatse PSGga uut lepingut sõlmida ning tema üleminek Madridi Reali näib olevat vaid aja küsimus.

Pikaajaline üleminekusaaga on teinud PSG fännid vihaseks. Klubi endise spordidirektori Araújo sõnul ei defineeri üks mängija meeskonda.

«On aeg, et Mbappé lahkuks klubist. PSG eksisteeris enne teda ja eksisteerib ka pärast teda,» ütles Araújo intervjuus L'Equipe'ile.

Kuue aasta jooksul, mis Mbappé on PSG jalgpalliklubis veetnud, on meeskond võitnud viis Prantsusmaa kõrgliiga meistritiitlit. Siiski pole suudetud võita kõige säravamat auhinda – Meistrite liiga karikat.

Araújo usub aga kindlalt, et meeskond võib kõige ihaldusväärsema trofee võita ka meeskonna esiründaja abita.

«Ta on Pariisis olnud kuus aastat, mille jooksul on viis erinevat meeskonda võitnud Meistrite liiga, ja üheski ei mänginud Mbappé. See tähendab, et turniiri on võimalik võita ka ilma temata,» lisas Araújo.

24-aastane Mbappé on üks maailma parimaid mängijaid. Prantsuse ründaja lõi eelmisel hooajal klubis 43 mängus kokku 41 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles