Maailma kalleim jalgpallur seadis tippklubile ultimaatumi

Karl-Joosep Küngas
Copy
PSG suurimad tähed Neymar ja Kylian Mbappe.
PSG suurimad tähed Neymar ja Kylian Mbappe. Foto: DAVID RAMOS/AFP/SCANPIX

Prantsusmaa tippklubi Pariisi Saint-Germaini juhtkonda tabas järjekordne tagasilöök. Nimelt teatas Brasiilia jalgpallitäht Neymar, et soovib sel suvel koduklubi vahetada.

Neymar, kes naasis äsja neli kuud kestnud vigastuspausilt, andis PSG juhtkonnale teada, et tema soov on sel suvel klubist lahkuda. Antud otsus saabus pärast arutelu nii agendi kui ka perekonnaga.

Tegelikult on tegemist üllatava sammuga, kuna tema naasmine vigastusest oli äärmiselt edukas. Ta vedas PSG 3:0 võidule Lõuna-Korea meeskonna Jeonbuki vastu. Antud kohtumises lõi Neymar kaks väravat ja jagas veel väravasöödu.

Neymari suurimaks lahkumise põhjuseks on Prantsusmaa väljaanne L’Équipe toonud PSG ultrafännide käitumine. Mäletatavasti piirasid ultrafännid sel kevadel sisse Neymari koduhoovi ning karjusid erinevaid roppuseid. Brasiilia jalgpallitähe sõnul ei suuda PSG enda tähtmängijaid piisvalt kaitsta ning seetõttu on lihtsam Prantsusmaalt lahkuda.

Kindlasti ei soovi PSG Neymari tasuta kellelegi anda. 2017. aastal maksti tema eest ju rekordilised 222 miljonit eurot ning tal on PSGga kehtiv nelja-aastane leping. See toob 31-aastasele brasiillasele sisse koguni 30 miljonit eurot aastas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles