Balotelli sattus autoavariisse, kuid pääses vigastusteta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Manchester City jalgpallimeeskonna ründaja Mario Balotelli sattus eile autoavariisse, kuid pääses siiski terve nahaga.

Kui Bentleyt juhtinud Balotelli endaga midagi ei juhtunud, siis tema kaaslanna viidi igaks juhuks arstlikku kontrolli. Klubi kinnitusel põhjustas avarii teise auto juht, kes viga ei saanud.

Ehkki Balotelli näib alatasa sekeldustesse sattuvat, asus peatreener Roberto Mancini teda päev varem taas kaitsma. «Jutud, nagu oleks ta Yaya Tourega trennis tülli läinud, on täiesti valed,» sõnas ta. Samuti ei pidanud Mancini märkimisväärseks eelmises kohtumises Sunderlandiga aset leidnud olukorda, kus Balotelli ja meeskonnakaaslane Aleksandar Kolarov omavahel sõnelema sattusid.

«Selliseid hetki tuleb rasketes olukordades ette. Iga kord, kui Mario midagi teeb, oleks nagu sõda lahti läinud. Paljud saavad platsil hoopis hullemate asjadega hakkama ja selle ümber ei löö keegi lärmi,» lausus Mancini.

Klubi pressiesindaja sõnul on Balotelli valmis pühapäevases liigamängus Londoni Arsenaliga platsile tulema. City jaoks on tegu äärmiselt olulise kohtumisega, kuna tiitlikonkurent Manchester United mängib mõned tunnid varem kodus QPR-iga ning võib võidu korral edu tabelis juba kaheksapunktiliseks käristada. Mancini nõustus, et kaotus tähendaks sisuliselt tiitlilootuste kadumist. «Kui nemad võidavad ja meie kaotame, siis jah,» ütles ta. «Kuid peame järgmisele seitsmele mängule positiivse häälestatusega vastu minema. Olukord on keeruline, kuid minu arvates ei ole tiitliheitlus veel läbi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles