Balotelliga avarii teinud nooruk: arvasin, et suren

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

18-aastane Danny Campbell, kelle autole sõitis otsa Manchester City jalgpallur Mario Balotelli, avaldas, et kartis kokkupõrke ajal, et ta saab surma.

21-aastane Balotelli tegi üleeile oma Bentleyga avarii, sõites otsa Campbelli Vauxhall Corsale. Campbelli auto läheb mahakandmisele, ka Balotelli sõiduvahend sai korralikult kannatada, vahendab The Sun.

Campbell rääkis ajalehele, et tema hinnangul ületas jalgpallur kiirust. «Otsustasin teha tagasipöörde kohas, kus olin seda varemgi teinud ning nägin, et eemalt tuleb üks valge auto,» rääkis Campbell, kes oli vahetult enne õnnetust oma isa Manchesteri kesklinnas maha pannud. «Auto oli piisavalt kaugel, et jõuaksin pöörde ära teha, aga ühtäkki sõitis ta mulle otsa. See kõik juhtus umbes viie sekundiga.»

«Olin totaalses šokis ja arvasin, et suren,» lisas Campbell.

Nooruk on pettunud, et Balotelli ei vaevunud isegi uurima, kas temaga on kõik korras. Campbell keeldus alguses haiglasse minemast, kuid otsustas hiljem ise arstide poole pöörduda. «Kuna olin šokis, ei tahtnud ma kiirabisse minna, aga kojujõudes oli mul meeletu peavalu ning ka kael ja selg valutasid,» rääkis Campbell, kellel diagnoositi peapõrutus.

Õnnetust nägi pealt ka Campbelli isa Sam, kes oli samuti juhtunust šokeeritud. «Tõmbasin Danny autost välja ja kuna ta ei liigutanud, kartsin hullemat,» tunnistas ta. «Läksin Balotelliga rääkima, ta oli autos koos brüneti naisterahvaga. Ütlesin, et ta sõitis mu poja autole otsa, aga ta ei tulnud isegi autost välja.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles