Kristjan Ilvese endine treener avaldas karmi tõe tuleviku kohta (1)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Petter Kukkonen (prillidega) vaatab treeninghüpetel tulemusi koos Eesti koondise peatreeneri Andrus Ilvesega (paremal).
Petter Kukkonen (prillidega) vaatab treeninghüpetel tulemusi koos Eesti koondise peatreeneri Andrus Ilvesega (paremal). Foto: Tairo Lutter

Eesti kahevõistleja Kristjan Ilvese endine juhendaja Petter Kukkonen avaldas Soome suusaspordis toimuva kohta karmi tõe. Nimelt tõmmatakse rahaliste probleemide tõttu jõuliselt koomale kahevõistlejate kulutusi.

2011. aastani Eesti kahevõistluse ja suusahüppekoondisi juhendanud ning seejärel Soome kahevõistlejate meeskonna etteotsa asunud Petter Kukkonen on viimastel hooaegadel olnud ametis Soome tipu Eero Hirvoneni eratreenerina. Sestap on tal väga hea ülevaade, milline seis on praegu Soome kahevõistluses. Soome väljaandele Iltalehti antud intervjuus selgub, et finantsiliselt on olukord väga nukker.

«On väga murettekitav ja erakordne, millisesse jamasse on Soome suusaliit end tõmmanud. Kuhu me sedasi jõuame? Meid ootavad rasked ajad,» lausus Kukkonen informatsiooni peale, et rahalistesse raskustesse sattunud Soome suusaliit kärbib eelkõige mäesuusatamise ja kahevõistluse kulusid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles