Balotelli agent: Mario jääb Manchesteri

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Inglismaal kriitikatule alla sattunud jalgpalluri Mario Balotelli agent kinnitab, et tema hoolealune ei kavatse Manchester Cityst selle hooaja lõppedes lahkuda.

«Manchester Cityl ei ole plaanis teda müüa,» lausus Mino Raiola Guardianile. «Ta on alati rääkinud, et on Manchesteris rahul ja hakkab tasakaalu leidma. Kuigi vahel kipub see tasakaal kaduma, kui asjad viltu veavad.»

Balotelli sai nädalavahetusel liigamängus Londoni Arsenaliga punase kaardi ning esmase emotsiooni pealt teatas City peatreener Roberto Mancini, et Itaalia koondislane ei mängi tema käe all enam kunagi. Balotelli vabandas järgmisel päeval oma käitumise pärast ja nüüd on mehed leppinud.

«Ma rääkisin Mario ja Robertoga,» ütles Raiola. «Nende vahel olid pinged, kuid nüüd on kõik rahunenud. Mario mõistis igas mõttes oma eksimust – ta teeb küll vahel vigu, aga mitte meelega. Temalt oodatakse väga palju.»

Pärast nädalavahetuse vahejuhtumit on taas hoo sisse saanud jutud, nagu võitleksid Milano Inter ja AC Milan Balotelli allkirja pärast. Interi president Massimo Moratti kinnitab aga, et neil väidetel pole tõepõhja all. «Me oleme temaga toimuvat jälginud. Tehniliselt võttes on ta muidugi väga hea mängija, aga me pole tema ostmiseks käiku teinud. Ausõna, ta ei kuulu meie plaanidesse,» lausus Moratti.

Raiola ei välista, et kunagi võib Balotelli Itaaliasse naasta, kuid kinnitab, et järgmisel hooajal kuulub ründaja jätkuvalt City ridadesse. «Loomulikult tunneb ta Itaaliast puudust ja see on normaalne, sest tema pere ja sõbrad on seal. Aga praegu ta ei lahku – ehk aasta või kahe pärast.» Balotelli leping Cityga kehtib 2015. aasta suveni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles