Vassiljevi koduklubi teenis järjekordse võidu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Toomas Huik

Venemaa jalgpallimeistrivõistluste kaheksa tagumise meeskonna turniiril sai taas kolm punkti kirja Konstantin Vassiljevi tööandja Permi Amkar, kes alistas koduväljakul 1:0 Naltšiki Spartaki.

Vassiljev alustas tradistiooniliselt kohtumist algkoosseisus ning vahetati teise poolaja kuuendal üleminutil puhkama, kui väljakule tuli ukrainlane Sergei Garastšenkov. Kohtumise ainsa värava lõi Vitali Grišin matši 34. minutil.

Amkar hoiba Venemaa kõrgliiga kaheksa tagumise meeskonna turniiril nüüd 50 punktiga teist kohta (kokkuvõttes ollakse Venemaa meistrivõistlustel kümnendal kohal). Amkarit edestab ühe mängu vähem pidanud Krasnodar, kes on kogunud 53 silma.

Dmitri Kruglovi koduklubi FK Rostov kohtub homme võõral väljakul Samaara Krõlja Sovetoviga. Rostov on kaheksa tagumise meeskonna turniiril 43 punktiga neljas ja Samaara paikneb 40 silmaga viiendal positsioonil.

Venemaa kõrgliiga tagumise kaheksa meeskonna turniiri kaks viimast klubi langevad järgmiseks hooajaks esiliigasse. Viienda ja kuuenda kohaga lõpetavad meeskonnad peavad pidama esiliigas kolmandaks ja neljandaks tuleva meeskonnaga üleminekumänge.

Amkaril on jäänud hooaja lõpuni veel neli kohtumist ning Rostovil seisab koos homse matšiga ees viis mängu.

Meistritiitli poole liigub Venemaal Peterburi Zenit, kes on viis vooru enne hooaja lõppu kogunud 80 punkti. Teisel kohal on Moskva Spartak 68ga ja kolmandal Moskva Dinamo 66ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles