Toronto peatreener kiidab noort leedukat Valanciunast

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonas Valanciunas Leedu koondise vormis.
Jonas Valanciunas Leedu koondise vormis. Foto: AFP / Scanpix

Toronto Raptorsi korvpalliklubi peatreener Dwane Casey on äärmiselt optimistlik ning usub, et eelmisel suvel draftis valitud leedulasest tsenter Jonas Valanciunas on võimeline meeskonda kaitses kõvasti aitama.

«Nägin teda eelmisel suvel Leedu koondise eest EM-il mängimas - energiat täis, jookseb hästi, võtab kõvasti lauda. Halvimal juhul saame endale Joakim Noah tüüpi mängija,» võrdles Casey 19-aastast talenti Chicago Bullsi praeguse põhikeskmängijaga.

«Ta on nõus jõuliselt mängima, vastastele vajadusel haiget tegema ja annab endast alati kõik - see on oskus, mis NBA-s aitab läbi lüüa,» kiitis Casey, vahendab ERR Sport.

Viimased kaks hooaega Vilniuse Lietuvos rytases pallinud 213 cm pikkune Valanciunas valiti möödunud suve NBA draftis 5. valikuna ning peaks kõigi eelduste kohaselt järgmiseks hooajaks ookeani taha kolima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles