Vassiljev: küll need väravad ka tulevad

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Toomas Huik

Pärast edukaid talviseid treeninglaagreid Permi Amkari jalgpalliklubi põhikoosseisu kerkinud Konstantin Vassiljev (pildil) aitas Amkaril lõpetada Venemaa liiga kümnenda kohaga ning kerkis samal ajal võistkonnas oluliste tegijate sekka.




Vassiljev alustas kevadringi kõigis 12 mängus algkoosseisus ja sai alati kirja 90 mänguminutit, vahetuspingile võeti ta vaid korra, kui matšis Naltšiki Spartakiga vahetas treener ta välja kuuendal üleminutil. Lisaks jäid karistus- ja nurgalöögid tihtipeale Eesti koondislase pärusmaaks. «See on kindlasti positiivne moment ja sellega võib rahul olla. Treenerid näitasid, et usaldavad mind,» oli Vassiljev rahul.  

Kui resultatiivseid sööte sai Eesti koondise poolkaitsja kirja mitu ning ühe tema karistuslöögi järel suunas vastaste mängumees (Rostovi mängija Aleksandr Gatškan – toim) ka palli oma väravasse, siis Vassiljev ise pole seni Venemaa kõrgliigas väravavõrku veel sahistanud.

«Väravad tulevad mõnikord ühest momendist. Mõned võimalused mul olid, kuid mind see ei häiri, et väravat ei tulnud. Küll need ka tulevad,» uskus poolkaitsja. «Kõige tähtsam, et meeskond jäi kõrgliigasse püsima ning ma sain ka palju mänguaega.»

Kui kevadringis osales Amkar Venemaa kõrgliiga kaheksa tagumise meeskonna turniiril, siis uuel hooajal tuleb taas hakata rinda pistma ka sealsete tippklubidega. Teatavasti mängitakse edaspidi ka meie idanaabri juures sügis-kevad-süsteemis nagu teisteski maailma tippliigades.

Pikka puhkust Vassiljevil oodata ei ole, kuna juba järgmisel nädalal hakkavad pihta Eesti koondise sõpruskohtumised ning poolkaitsja on kohal juba esimeseks matšiks. Seejärel oodatakse teda juba tööandja juurde tagasi. «11. juunil pean uuesti klubi juures olema,» märkis Vassiljev. Uue hooajaga tehakse Venemaal algust 22. juulil, talvepaus kestab 13. detsembrist 10. märtsini ning meistrivõistlustele tõmmatakse joon alla 19. mail.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles