Capello on huvitatud Chelsea peatreeneri kohast

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Capello.
Fabio Capello. Foto: SCANPIX

ESPN Soccerneti andmetel on hetkel töökohata Fabio Capello huvitatud Chelsea peatreeneritoolile istumisest.

Chelsea omanik Roman Abramovitš ei ole endiselt määranud püsivat järglast märtsis vallandatud Andre Villas-Boasile, keda asendab hetkel ajutiselt ametisse määratud endine abitreener Roberto Di Matteo, vahendab Soccernet.ee.

Kuigi itaallane on suurepäraselt hakkama saanud, võites Inglismaa karika ja olles klubi vastu ootusi nädalavahetusel mängitavasse Meistrite liiga finaali viinud, ei ole Abramovitš järgmise hooaja juhendaja suhtes otsust vastu võtnud.

Väidetavalt on tööst huvitatud veebruaris Inglismaa rahvuskoondise peatreeneripostilt lahkunud teine itaallane Fabio Capello, kes on varasemalt teatanud, et ei soovi Inglismaalt lahkuda ja sooviks üle võtta mõnda Inglismaa tippklubi.

Probleemiks on vaid Abramovitši soov pakkuda üheaastast lepingut, toomaks ülejärgmiseks hooajaks Londoni klubi etteotsa Barcelonast lahkunud ja vaheaasta võtnud Pep Guardiolat. Capello soovib aga teha pikemat lepingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles