Ferrari bossi sõnum Massale – aeg on tulemusi näidata

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna juht Luca di Montezemolo kirjutas meeskonnale avaliku kirja, milles usub ühelt poolt, et meeskond on võimeline meistritiitli pärast võitlema, ent ärgitas teist sõitjat Felipe Massat paremaid tulemusi näitama.

«Kui tahame olukorda võimalikult hästi ära kasutada, peab igaüks endast parima andma. Meistritiitli võitmine sõltub ainuüksi meist endast,» sõnas di Montezemolo. «Kõigil on võimalus, keegi pole seni valitseda suutnud. Auto kallal tehtud töö, asjaolude kokkulangemine ja Fernando Alonso võimekus on aidanud meil viie sõidu järel MM-sarjas esikohale jõuda,» lisas ta.

Samas ei jätnud di Montezemolo tegemata väikest torget meeskonna teise sõitja Felipe Massa aadressil. Brasiillane on suutnud koguda viie sõiduga vaid kaks punkti, lõpetades Bahreini etapi 9. kohaga. Ülejäänud etappidel pole Massa suutnud esikümnesse mahtuda ning MM-tabelis annab see alles äärmiselt tagasihoidliku 17. koha.

«Nüüd peab igaüks endast parima andma – nii kodus kui ka rajal. Sealhulgas Felipe Massa, kes peab saavutama tulemusi, mida me temalt ootame,» märkis di Montezemolo. «Tean tiimijuhi Stefano Domenicali jutu põhjal, et kõik on erakordselt pühendunud. Meistritiitli võitmine sõltubki meie võimetest, loovusest, töövõtetest, sihikindlusest ja soovist näidata, et oleme parimad,» lõpetas di Montezemolo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles