Uut klubi otsiv Stepanov ei tea, miks ta Prantsusmaal ei ole

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Stepanov (nr.3) kohtumises Ukraina vastu.
Andrei Stepanov (nr.3) kohtumises Ukraina vastu. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Andrei Stepanov koos meeskonnaga Prantsusmaale ei sõitnud. Sõprusmängus Ukraina vastu põhikoosseisus alustanud Stepanov ei teadnud, mis põhjustel teda kaasa ei võetud.

«Ma ei tea miks ma Prantsusmaal ei ole. Meil oli kokku lepitud, et mängust Soomega jään ma kõrvale, kuid ülejäänud kohtumistes olin valmis mängima,» rääkis Stepanov, kes vahetult enne mängu põhjanaabritega käis Küprosel oma perekonnal järel. «Treener lihtsalt otsustas teiste meestega Prantsusmaa vastu minna.»

Keskkaitsjatest võeti täna õhtul toimuvaks kohtumiseks kaasa Alo Bärengrub, Ragnar Klavan, Taavi Rähn ja Igor Morozov.

33-aastasel Stepanovil lõppes hooaja lõpus leping koduklubi Limassoli Arisega ning mees veel oma tulevikuplaane ei tea.

«Nad pakkusid mulle ka uut lepingut, kuid tahtsid vastust saada liiga kiiresti,» rääkis lepingu tagasi lükanud Stepanov. «Tahan rahulikult kuu aega ringi vaadata. Paljudes kohtades praegu alles hooaeg lõppes ning eks mõne nädala jooksul selgub, mis must saab.»

Kindlasti tahab Stepanov osaleda juuni teises pooles toimuval Eesti maakondade meistrivõistlustel, kus keskkaitsja esindab Tallinna linna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles