Täna: Korvpallinaised mängivad Serbias ja U20 mehed Soomes

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallinaiskonna peatreener Jaanus Levkoi.
Eesti korvpallinaiskonna peatreener Jaanus Levkoi. Foto: Toomas Huik

Eesti naiste korvpallikoondis jätkab täna Serbias Euroopa meistrivõistluste kvalifikatsioonimänge. Eesti aja järgi kell 21:00 ollakse vastamisi Serbia koondisega. Kui eestlased ei ole veel võiduarvet avanud, siis Serbial on kirjas võit Šveitsi üle, 20-punktiline kaotus Montenegrole ning 2-punktine kaotus Poolale.

Tänasega jõub valikturniir poole peale. Täpselt pooled mängud on mängitud ja pooled veel ees. Eesti järgmine kodumäng on 4. juulil Tallinnas Poola naiskonnaga. Enne seda, 30. juunil, on veel mäng Šveitsiga, vahendab basket.ee.

Euroopa meistrivõistluste A-divisjoni finaalturniiriks valmistuv noorte meeste U20 koondis sõidadb varahommikul Soome, et pidada maha üks sõpruskohtumine põhjanaabritega. Naabrite mõõduvõtt algab kell 17:30.

Eesti U20 koondise alagrupivastased 12. juulil Sloveenias algaval EM-turniriil on Venemaa, Ukraina ja Kreeka. Kodumaa pinnal näeb meie U20 koondist juba reedel (19:00) ja laupäeval (12:00) kui Rakvere Spordihallis mängitakse Läti eakaaslastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles