Solvunud Capello: Rooney mõistab vist ainult šoti keelt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney (vasakul) ja Fabio Capello on omavahel tülli pööranud.
Wayne Rooney (vasakul) ja Fabio Capello on omavahel tülli pööranud. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise endine peatreener Fabio Capello kritiseeris teravalt Wayne Rooneyt, öeldes, et ründaja suudab häid mänge teha vaid koduklubi, mitte aga Inglismaa eest.

EMi kahest esimesest kohtumisest mängukeelu tõttu kõrvale jäänud Rooney oli viimases alagrupimängus Ukrainaga ja Inglismaa turniiri lõpetanud veerandfinaalis Itaalia vastu üpris kehv ning Capello leidis, et see on Rooneyle pigem tavaks saanud. Capello arvates on ründaja valmis korralikult pingutama ainult koduklubi Manchester Unitedi šotlasest peatreeneri sir Alex Fergusoni nõudmisel.

«Pärast viimase Inglismaa mängu vaatamist tekkis mul tunne, et Rooney mõistab ainult šoti keelt,» ironiseeris Capello. «Ta mängib hästi vaid Manchesteri eest.»

Capello vimm Rooney vastu on teatud määral mõistetav, kuna eelmisel nädalal teatas Rooney, miks praeguse treeneri Roy Hodgsoni käe all on Capelloga võrreldes parem tegutseda. «Ta oskab vähemalt inglise keelt. Miski ei lähe tõlkes kaduma ja mõistame täpselt, mida treener meilt nõuab,» torkas Rooney.

Sellele avaldusele jõudis juba reageerida Capello abimees Italo Galbati. «Rooney on tänamatu. Capello tegi enne mõistetavaks ja temast peeti lugu,» vastas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles