Mancinile pakuti Venemaa jalgpallikoondise juhendamise eest 35 miljonit naela

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester City peatreener Roberto Mancini.
Manchester City peatreener Roberto Mancini. Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpalliliit tegi Manchester City peatreenerile Roberto Mancinile pakkumise asuda Venemaa koondise peatreeneriks. Uus töökoht tooks Mancinile sisse 35 miljonit Suurbritannia naela.

Mancini leping Manchester Cityga lõppeb järgmise hooaja järel ja itaallane pole veel klubiga uut kontrahti sõlminud. Pärast EMil põrumist koondisele uut tipptasemel peatreenerit otsivad venelased nägid selles oma võimalust, pakkudes talle ligi 6 miljoni naela suurust aastapalka. 2018. aastal MMi korraldav Venemaa soovib uue juhendaja palgata tervelt kuue aasta pikkuseks perioodiks.

City on Mancinile seni pakkunud aastapalgaks 5 miljonit naela ja kolmeaastast lepingut, kuid itaallane soovib pikemat kokkulepet ja lisaks suuremat kontrolli mängijate üleminekute üle. Väidetavalt on peatreeneri kasvav võim põhjustanud klubisisest hõõrumist, sest lisaks mainitule keeldus Mancini pikemast hooajaeelsest Aasia-tuurist, mis oleks Inglismaa valitsevale meisterklubile palju raha sisse toonud.

Venemaa jalgpalliliit peaks Mancini palkamise korral maksma Cityle lisaks 16 miljonit naela kompensatsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles