Kaptenipaela kandnud Lindpere võttis kaotuse eest süü enda peale

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (paremal).
Joel Lindpere (paremal). Foto: SCANPIX

Põhja-Ameerika jalgpalliliigas MLS mängiva Eesti koondislase Joel Lindpere koduklubi New York Red Bulls kaotas läinud ööl võõrsil 0:2 New York Revolutionile.

Kodumeeskonna väravad lõid Lee Nguyen 24. ja Jerry Bengtson 84. minutil. Mitmete põhimängijate vigastuse tõttu kaotanud Red Bullsi kaptenipaela kandis Lindpere, kes raputas pärast mängu iseendale tuhka pähe. «Ennekõike põrusin mina oma töös kaptenina,» vahendab NY Post Lindpere sõnu. «Viimasel ajal ärkame mängus liiga hilja, eriti võõrsil. Niisugusel moel on raske võita, eriti selles liigas. Võõrsil peetavad mängud on kõikide meeskondade jaoks rasked.»

Red Bullsi ridadest puuduvad hetkel Thierry Henry, Heath Pearce, Rafa Marquez, Teemu Tainio, Markus Holgersson ning Jan Gunnar Solli. Kaotusega lasti käest võimalus Idakonverentsis liidriks kerkida. Nüüd hoitakse 9 võidu, 4 viigi ja 5 kaotuse ning 31 punktiga kolmandat kohta. Liidrikohta jagavad D.C. United ja Sporting Kansas City on kahe punkti kaugusel. Revolutioni kodustaadionil Gillette Stadiumil on Red Bulls seejuures võiduta juba 18 mängu järjest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles