Vassiljevi koduklubi sai formaalselt uue treeneri

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev.
Konstantin Vassiljev. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondislase Konstantin Vassiljevi koduklubi Permi Amkar sai täna uue peatreeneri - kuid seda vaid paberil.

Pärast seda, kui Amkari juhendanud montenegrolane Miodrag Božovic lahkus kevadel FC Rostovi tüüri juurde, asus meeskonna peatreeneriks senine abitreener Rustam Huzin. Probleem on aga selles, et Huzinil puudub siiani vajalik PRO-kategooria litsents.

Seetõttu pidigi Amkar ametisse nimetama 55-aastase Nikolai Trubatšovi, kellel on vajalik paber olemas. Trubatšov on varem juhendanud Kiievi Oboloni, Serpuhhovi Zvezda, Orjoli Rusitši ja Harkovi Arsenali meeskonda. Pressikonverentsil lausus Trubatšov, et lendas Permi täna hommikul ja kirjutas ka kohe lepingule alla.

Amkari juhatus kinnitas aga, et reaalselt jääb meeskonda juhendama ja treeningprotsessi läbi viima ikkagi ametlikult taas vanemtreeneriks taandunud Huzin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles