Pahapill naaseb pühapäeval vigastuspausilt

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill
Mikk Pahapill Foto: Mihkel Maripuu

Pühapäeval, 22. juulil toimuvad Rakveres Eesti karikavõistlused. Eesti klubide karika nimel asub meeste arvestuses võistlustulle üheksa ning naiste arvestuses kuue klubi võistkonnad.

Eesti karikavõistlustel teevad individuaalarvestuses kaasa Londoni olümpiamängudele sõitvad Mikk Pahapill kettaheites, Raigo Toompuu kuulitõukes ning Tallinna SS Kalevi eest võistlev Aleksander Tammert samuti kettaheites.

Pahapilli jaoks on see esimene võistlus pärast pikka vigastuspausi, mäletatavasti kukkus kümnevõistleja kevadisel sise-MMil tõkkejooksus ja vigastas õlanuki-rangluu liigest.

Nimekamatest sportlastest võistlevad veel Jekaterina Patjuk (TÜ ASK), Veera Baranova (TÜ ASK), Karl Lumi (Tallinna SS Kalev), Mihkel Kukk (Audentese SK) ning teivashüppes võtavad mõõtu Lembi Vaher (Nõmme KJK) ja Reena Koll individuaalvõistlejana.

Võistlused algavad kl 12, detailse ajakava leiab Eesti Kergejõustikuliidu kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles