Risto Lepp jätkab karjääri Luksemburgi meistermeeskonnas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Lepp HC Kehra särgis.
Risto Lepp HC Kehra särgis. Foto: Raigo Pajula

Eesti meeste käsipallikoondise pikaaegne mängujuht Risto Lepp (29) siirdub Luksemburgi meistermeeskonda HB Dudelange.

Lõppenud hooajal võitis Lepp HC Kehra meeskonnaga esikoha Eesti meistriliigas, Eesti karikavõistlustel ning Balti käsipalliliigas. «Viimane hooaeg HC Kehra ridades oli elu magusaim, kuid ka raskeim,» lausus Lepp, kes oli tänavu ametis ka kahe noortegrupi treenerina ning alustas EBS-i ülikoolis majandusõpinguid.

«Paar hooaega tagasi olin Saksamaal mängides silma jäänud tänavu Dudelange treeneriks saanud poolakale Andre Gulbickile, kes oli aastaid 2. Bundesliga klubi Saarlouis peatreener. Mul oli hea pakkumine veel Rumeeniast, kuid Luksemburgi kasuks rääkis võimalus ka välismaal õpinguid jätkata. Samas on veidi kahju jälle Eestist ära minna, kuna alates septembrist alustab hiljuti minu loodud käsipalliklubi HC Tallinn noortetööga Pirita Majandusgümnaasiumis ning Kadrioru Saksa Gümnaasiumis,» rääkis Lepp.

Dudelange osaleb lisaks kaheksaliikmelisele Luksemburgi liigale ka EHF-karikasarjas ning BeneLuxi liigas, kus osalevad ka Belgia ja Hollandi paremad klubid.

HC Tallase kasvandik Lepp on karjääri jooksul mänginud ka Hispaanias ja Saksamaal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles