Nabi ja Kanter avavad Eesti - Poola jalgpallilahingu

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestile medali toonud Heiki Nabi (paremal) ja Gerd Kanter (vasakul) koos Eesti president Toomas Henrik Ilvesega
Eestile medali toonud Heiki Nabi (paremal) ja Gerd Kanter (vasakul) koos Eesti president Toomas Henrik Ilvesega Foto: Eesti saatkond Londonis

Londoni olümpial hõbemedali võitnud Heiki Nabi ja pronksi teeninud Gerd Kanter on kolmapäevase Eesti - Poola jalgpallilahingu mängueelseteks kätlejateks ning vutisõpradel avaneb nii võimalus spordisangareid A. Le Coq Arenal omalt poolt tänada.

Eesti jalgpallikoondise kodumängudel on mängu eel võistkondi kätleval külalisel alati laiem seos konkreetse päeva, vastase või muu ühiskonna jaoks olulise tähendusega. Kätlejaks soovitakse kutsuda kultuuri ja ühiskonna jaoks olulisi ja austatud inimesi, seni on seda rolli täitnud teiste seas Toomas Hendrik Ilves, Vello Salo, Heinz Valk, Leo Kunnas, Peeter Torop, Urmas Kruuse ja Sergei Stadnikov.

Täna tagasi kodumaale jõudvad Nabi ja Kanter kätlevad kolmapäeva õhtul kell 21:45 algava mängu eel koos Eesti ja Poola Jalgpalli Liitude presidentidega mängijaid ja kohtunikke.

Lisaks võimalusele vaadata põnevat matši Eesti ja Poola vahel ning tänada olümpiasangareid toimub kolmapäevase kohtumise raames ka esimene staadionilaulupidu, mis algab kell 21:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles