Video: Eesti koondisesse kutsutud väravavahi selja taha löödi koguni kuus palli

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Lepmets
Sergei Lepmets Foto: soccernet.ee

MM-valikmängudeks Rumeenia ja Türgiga Eesti koondisesse kutsutud väravavaht Sergei Lepmets pidi oma koduklubi Chiajna Concordia eest mängides viimases liigavoorus võrgust välja korjama koguni kuus palli.

Kohtumine Astra Ploiesti vastu lõppes pigem tenniseväljakult tuttava skooriga 6:3, kusjuures kodumeeskond asus juba avapoolajaga 5:1 juhtima. Esimese palli saatis Lepmetsa selja taha 6. minutil oma kaitsja Egzon Belica ja teise kaks minutit hiljem Mirko Ivanovski. Sorin Ghionea tabamus vähendas küll Chiajna kaotusseisu, ent siis oli kaks korda täpne Kehinde Fatai ja veel korra Ivanovski.

Teisel poolajal vormistas Ivanovski kübaratriki ja Chiajna poolel saatis palli võrku Silviu Pana. Viimane tabamus kanti omaväravana Astra mängija Silviu Lungi nimele.

Chiajna Concordia on saanud Rumeenia kõrgliigas kuue vooruga kaks võitu, kaks viiki ja kaks kaotust ning hoiab 8 punktiga kümnendat kohta. Astra on 11 punktiga kolmandal kohal, tabelit juhib Pandurii meeskond.

Vaata videot väravatest SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles