Zopp tõusis edetabelis karjääri parimale kohale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp US Openil.
Jürgen Zopp US Openil. Foto: SCANPIX

Karjääri jooksul esimest korda suure slämmi turniiril avaringist edasi pääsenud Jürgen Zopp tõusis tänu USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel 2. ringi jõudmisele värskes maailma edetabelis üheksa kohta.

Zopp paikneb nüüd 71. positsioonil, tegemist on tema karjääri parima kohaga, ühtlasi on see Eesti meestennisistide läbi aegade kõrgeim edetabelikoht.

Sel nädalal mängib Zopp Luksemburgis 64 000 euro suuruse auhinnafondiga ATP Challengeril, kus tal on 2. asetus. Avaringis läheb Zopp täna vastamisi sakslase Andre Begemanniga (ATP 345.).

Vladimir Ivanov kerkis 39 rida ja paikneb nüüd 413. kohal, ka tema jaoks on tegemist seni parima edetabelikohaga.

Markus Kerner paikneb 1314., Jaak Põldma 1547. ja Morten Ritslaid 1739. kohal.

Maailma esireketina jätkab šveitslane Roger Federer ning teisel kohal püsib serblane Novak Djokovic, kolmandaks tõusis äsja US Openil karjääri esimese suure slämmi võitnud Andy Murray, lükates vigastuse tõttu tenniseväljakutelt eemal oleva Rafael Nadali neljandaks.

Viies on hispaanlane David Ferrer, kuuendaks tõusis tšehh Tomas Berdych, seitsmendaks langes prantslane Jo-Wilfried Tsonga, kaheksas on argentiinlane Juan Martin Del Potro, üheksas serblane Janko Tipsarevic ning kümnes ameeriklane John Isner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles