Martin Kangur ja Ken Järveoja tõid Bulgaaria IRC etapilt ära oma klassi teise koha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Kangur
Martin Kangur Foto: ircseries.com

Täna lõppenud IRC sarja etapp, Sliveni ralli Bulgaarias tõi Martin Kangurile ja Ken Järveojale (Honda Civic Type-R) IRC 2WD Cup sarja teise koha ja üldarvestuses oli meeste tulemuseks kõrge kuues koht. Asfaldil sõidetud ralli oli Kanguri enda sõnul nende jaoks üsna keeruline.

Pühapäevale ja neljale viimasele katsele mindi vastu kaheveoliste autode klassi IRC 2WD Cup kolmandalt kohalt. Eelviimasel katsel tegid aga sõiduvea selle klassi teisel kohal olnud Krozer Menyhert ja György Papp, kes sõitsid teelt välja ja katkestasid. See tähendas eestlastele koha võrra tõusmist nii IRC 2WD Cup arvestuses kui ralli üldarvestuses. IRC 2WD Cup võitjateks tulid Bulgaarias Todor Slavov ja Dobomir Filipov, kes edestasid eestlasi pisut üle nelja minuti.

Martin  Kangur: «Loomulikult oleme kohaga rahul, sest saime siit head punktid. Kuid nagu eilegi, ei ole rahul oma sõidu ja kiirusega. Samuti ei suutnud autot korralikult seadistada, kord oli alajuhitav, siis taas ülejuhitav. Kuid teise koha punktid saime siit kätte ja eks konkurendid ole ka meie murede tõttu sellel hooajal häid kohti saanud.»

IRC 2WD Cup sarja kokkuvõttes kindlustas Martin Kangur oma kolmandat kohta, liider on Robert Consani ja teisel kohal Harry Hunt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles