Prienai peatreener: Siim-Sander Vene on ju puhas leedulane

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sander Vene
Siim-Sander Vene Foto: SCANPIX

Eesti korvpallikoondislase Siim-Sander Vene koduklubi Prienai alistas eile Balti liigas 88:69. Võitjate ridades viskas Vene seitse punkti ja võttis üheksa lauapalli.

Prienai peatreeneri Virginijus Seskuse sõnul on viimati 25 minutit mänguaega teeninud eestlane klubis hästi vastu võetud.

«Kui alguses võib-olla keegi tegigi nägusid, siis tegelikult on Siim hästi vastu võetud,» lausus Prienai peatreener Virginijus Seskus. «Me pole kunagi ühtegi välismängijat kasutanud oma meeskonnas ja ega tegelikult saa Siimugi pidada välismängijaks. Ütlesin kohe alguses poistele, et ta on ju puhas leedulane - aastaid Leedus elanud ja harjutanud ning leedu keel puhtalt suus.»

Mängust kõneldes arvas Seskus, et nende edu pandiks oli meeskondlik kaitse. «Oleme kokku saanud meeskonna, kellega lihtsalt peab võitma. Kui nii edasi mängime, siis võime kõigile meelehärmi valmistada,» tähendas ta. «Tarvas täna küll püüdis, kuid teisel poolajal, mil nende visked enam sisse ei läinud ja meie hakkasime tabama, tekkis kohe võimalus kaalukauss enda kasuks pöörata.»

Rakvere Tarva loots Andres Sõber märkis samas, et koduklubil nappis värskust. Oma roll oli ilmselt väsitaval tagasisõidul eurosarjamängult Türgist, sest väikeste reisiseikluste järel astuti koduuksest sisse alles kolmapäeva öötundidel.

«Vastane oli täna kõva aga meie polnud nii värsked, et neid ületada. See oli põhiline põhjus,» lausus Sõber. «Võitlust küll jagus aga kui ühel hetkel enam viskeid ära ei pannud, siis nii ta läks. Tagasilööke tuleb ikka ette, kuid ees ootab uus nädal, mille alustuseks on kolmapäeval Tartus põnev mäng Rockiga ja siis juba reedel kodus Pärnuga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles