Aprillist saati väravapõuas olev Ojamaa: ma ei muretse

, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis. Foto: SCANPIX

Šotimaa klubis Motherwell palliv Eesti jalgpallikoondise ründaja Henrik Ojamaa on väravapõuast hoolimata positiivselt meelestatud. Ojamaa lõi viimati värava Šotimaa liigas St. Johnstoni vastu, kuid on pidevalt kuulunud liigakohtumistes Motherwelli algkoosseisu.

«Õnneks pole kaasmängijad ja treener mulle survet avaldanud, Küll need väravad lõpuks tulevad. Jah, tõenäoliselt on see mu karjääri pikim väravapõud, kuid muidu mängin hästi,» vahendab Dailyrecord.co.uk Ojamaa sõnu.

«Üldiselt arenen mängijana kõvasti. Loomulikult on rünnaku lõpetamine oluline osa mängust, kuid olen võrdselt õnnelik ka siis, kui teen kellegi tabamusele eeltöö,» lisas Ojamaa. «Kahjuks pole ma ka koondisemängudes suutnud väravat lüüa, kuid kõik võib väga kiiresti muutuda. Olen kindel, et kui lõpuks skoorin, hakkavad väravad järjest tulema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles