Ecclestone: Schumacher poleks pidanud naasma

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher ja Bernie Ecclestone.
Michael Schumacher ja Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

Vormel-1 bossi Bernie Ecclestone’i arvates poleks Michael Schumacher pidanud pärast karjääri lõpetamist vormelikarussellile naasma, kuna tema tagasitulek osutus suureks pettumuseks.

2006. aastal karjääri lõpetanud seitsmekordne maailmameister naasis võistlustulle 2010. aastal, liitudes oma kunagise tiimibossi Ross Brawni uue meeskonna Mercedesega, kirjutab Planet-F1.

Kuna tegemist on tõelise legendiga, olid ootused tema suhtes üsna suured, paraku jäi ta igal hooajal oma meeskonnakaaslase Nico Rosbergi varju, tal õnnestus kolme aasta jooksul vaid korra poodiumile jõuda.

Kui Mercedes teatas, et 2013. aastast liitub nendega Lewis Hamilton, avaldas 43-aastane Schumacher, et lahkub seekord lõplikult F1-st.

«Tagantjärele tarkusena võib öelda, et Schumacher poleks pidanud naasma,» sõnas Ecclestone intervjuus ESPNile. «Kuidas oleks tal läinud Red Bulli või Ferrariga? Eeldan, et kui ta Mercedesega liitus, lootis ta, et tiim on parem, kui nad tegelikult olid.»

Ecclestone usub, et isegi kui Hamilton poleks Mercedesega liitunud, oleks Schumacher ikkagi karjääri lõpetanud. «Arvan, et Schumacher oleks sellest hoolimata lõpetanud. Hamiltonil oli ju mitu valikut – jääda McLarenisse, minna Mercedesest palju halvemasse tiimi või liituda Mercedesega,» mõtiskles Ecclestone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles